IARNA CU VIN FIERT LÂNGĂ ȘEMINEU

IARNA CU VIN FIERT LÂNGĂ ȘEMINEU

“Hai să ne vedem la un vin fiert… mai stăm și mai povestim” – este unul dintre cele mai dulci îndemnuri pe care le poți primi de la un prieten pe timp de iarnă. Fie că este perioada Sărbătorilor, fie o noapte geroasă de iarnă sau una obișnuită, elementele nu se schimbă cu nimic: Vinul, căldura și compania prietenilor sau a apropiaților.

Forest M este un complex ce prețuiește prietenia, încrederea și căldura, dar mai ales calitatea oamenilor și a preparatelor mesei. Un cognac bun servit lângă foc și un vin fiert în restaurant lângă prietenii tăi reprezintă pentru gazde un deziderat.

Poveștile la gura sobei așadar, nu sunt doar pentru copii. Forest M a luat în serios nevoia ta de relaxare și destindere într-un cadru de poveste și te invită iarna aceasta și iernile ce vor veni să deguști vinul roșu fiert de producție locală, în podgoriile de la Murfatlar, cu mirodenii precum piper negru, scorțișoară, ienibahar sau cuișoare și fructe feliate.

Preparatele ce merg cu vinul roșu, fiert sau sec, nu durează foarte mult și îți sunt servite la masă calde, proaspete, apetisante și… suficiente. La Forest M în bucătărie e întotdeauna veselie, combinată cu efortul comun al echipei de a pregăti fripturi, pastrame, ciolan, mici, cârnați, pasăre la cuptor, pește și tot ceea ce asigură deliciul culinar al unei nopți de iarnă.

Forest M te invită să visezi cu ochii deschiși în fiecare seară când simți că e rost de stat la un vin cu prietenii sau familia și te îndeamnă să ai încredere în calitate. Împreună le facem pe toate. Și apoi le povestim. Poftă bună și voie bună!

Leave a Reply

Folosim cookie-uri pentru analiza traficului pe pagini și produse și menținerea setărilor pentru fiecare cont creat pe site (ex: Funcția "Ține-mă minte" sau setări legate de GDPR).

Salvat!
Setări confidențialitate

Refuz toate
Accept toate