Salon nunți și alte evenimente

Restaurantul Forest M (Popas Pădure Valu lui Traian) reprezintă locul ideal în care poți organiza un eveniment deosebit în funcție de ocazia potrivită. Îți stăm la dispoziție cu un salon special pentru evenimentele festive cu o capacitate de pană la 500 de locuri la mese. Grija noastră pentru tine și invitați tăi ne-au determinat să fim nu doar simple gazde primitoare ci și operatori profesioniști în domeniul evenimentelor și petrecerilor private.

Nunțile și botezurile sunt unele din cele mai importante evenimente din viața de familie iar prin serviciile pe care le asigurăm te poți bucura împreună cu cei dragi de de un ambient specific petrecerilor românești, deopotrivă moderne și cu tradiții.

Personalul nostru se va asigura de prepararea și servirea bunătăților specifice mesei festive în cele mai bune condiții astfel încât să te bucuri de o atmosferă perfectă iar noi ne vom ocupa în detaliu de organizare.

Indiferent că vorbim despre nuntă, botez, aniversare, banchet, majorat, cină festivă sau petrecere privată cu orice altă ocazie, îți stăm la dispoziție pentru a rezerva salonul și meniul care vor asigura succesul evenimentului tău în stil autentic românesc.

 

Urmează un eveniment important în viața ta?

Te ajutăm să-ți împlinești visul punându-ți la dispoziție cel mai nou și rafinat salon de evenimente, în pădure.
Da, acum există și este amplasat la umbra și răcoarea pădurii din Valu lui Traian. Originalitatea salonului constă în alegerea nuanțelor naturale, ce creează o atmosferă caldă și relaxantă, dând senzația că pădurea cu nuanțele ei de verde a pătruns în salon, acaparându-l. Aici detaliile fac diferența, fiecare eveniment putând fi personalizat conform dorințelor, cu aranjamente florale, baloane, lumânări, diverse accesorii, creând de fiecare dată o altă poveste. Salonul face parte din complexul existent, ce conține o terasă în aer liber, loc de joacă pentru copii și o parcare generoasă. Lucrăm la o nouă pagină de fb. și un site web, special destinate Salonului de Evenimente, astfel vă vom ţine la curent cu poze, filmări și tot ce este nou!

Articole

Noutati

Contact

Folosim cookie-uri pentru analiza traficului pe pagini și produse și menținerea setărilor pentru fiecare cont creat pe site (ex: Funcția "Ține-mă minte" sau setări legate de GDPR).

Salvat!
Setări confidențialitate

Refuz toate
Accept toate