Alături de cei dragi la Popas

Home / Bauturi / Alături de cei dragi la Popas

Alături de cei dragi la Popas

Alături de cei dragi la Popas

PETRECE CU ORICE OCAZIE ALĂTURI DE CEI DRAGI LA POPAS

Un eveniment special este ca o oază de fericire în mijlocul celor dragi. Fie că vorbim despre ocazii deosebite precum nunta, botezul sau o aniversare, aceste momente trebuie trăite din plin cu o atmosferă cât mai plăcută, cu muzică pe gustul tuturor, cu mâncăruri alese și stropite cu licori de calitate.

Pentru ca totul să poată fi organizat în cele mai bune condiții, restaurantul nostru dispune de 2 saloane unde se pot organiza diverse evenimente festive, cu o capacitate intre 200 si 700 de persoane în total. Unul dintre saloane își poate mări capacitatea în funcție de cerințele evenimentului și este special creat pentru o nuntă de vis.

Puteți apela la serviciile noastre pentru organizarea evenimentelor în orice zi din săptămână iar personalul nostru deține experiența de se va ocupa în detaliu de organizarea evenimentului tău în locația de care dispunem, în mijlocul naturii, în pădurea de la Valu lui Traian.

Localul nostru te așteaptă cu tot ce are mai bun de oferit, cu meniuri deosebite pentru genul de eveniment care te interesează. La Popasul din Pădure îți poți programa din timp evenimentul ideal și poți petrece până târziu într-o atmosferă caldă cu multă voie bună . Ne poți suna în fiecare zi, între orele 08.00 – 22.00 la numărul de telefon 0751 939 939.

Dacă dorești momentul tău de vis cu o petrecere pe cinste, La Popas în pădure te așteptăm pentru orice tip de eveniment ce implică divertisment, masă festivă, muzică și dansuri, surprize și amintiri de neuitat în compania și atmosfera ideală. Îți dorim petrecere frumoasă!

Leave a Reply

Folosim cookie-uri pentru analiza traficului pe pagini și produse și menținerea setărilor pentru fiecare cont creat pe site (ex: Funcția "Ține-mă minte" sau setări legate de GDPR).

Salvat!
Setări confidențialitate

Refuz toate
Accept toate